Communicatie

Alfa@work Communication verzorgt:

Content:

Zoekt u een goede tekstschrijver of een copywriter? Bent u op zoek naar goede webcare of contentmanagement? Heeft u behoefte aan een goede en snelle correctie van uw tekst voor brochures, artikelen, jaarverslagen, nieuwsbrieven of website? Alfa@work heeft veel ervaring met de correctie van content en met webcare. Hierbij wordt sterk gelet op de doelgroep van de tekst: sluit de stijl van uw tekst aan bij uw doelgroep? Voor Alfa@work is alleen correcte spelling niet genoeg.

Training:

Hoe pakt u eigenlijk een onderzoek aan? Hoe schrijft u een goed artikel? Hoe verwoordt u conclusies voor verschillende soorten publiek? Hoe geeft u een goede mondelinge presentatie of lezing? Voor diverse kennisinstellingen geeft Alfa@work seminars en colleges schrijf- en onderzoeksvaardigheden.

Onderzoek:

Heeft u een onderzoek nodig naar uw bedrijfsgeschiedenis? Of zoekt u informatie over een specifiek onderwerp voor bijvoorbeeld een culturele instelling of school? Alfa@work kan dit onderzoek voor u uitvoeren. De uitwerking van het onderzoek kan bijvoorbeeld in een jubileumboek, een artikel of een website.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.