Over Alfa@work

Alfa@work eigenaar Marlies Schipperheijn
Marlies Schipperheijn, eigenaar Alfa@work

Alfa@work: Een alfa aan het werk

Alfa@work is in 2011 opgericht door Marlies Schipperheijn. Na banen in onderzoek en communicatie voor diverse werkgevers, startte ik mijn eigen bedrijf in communicatie, social media en eventorganisatie.

Je kunt mij inhuren voor communicatieadvies, webredactie, het schrijven en verzenden van nieuwsbrieven, het schrijven van webteksten, het maken van een bedrijfsfolder (van concept tot druk), ambtelijk secretariaat, PR-activiteiten zoals een goed persbericht schrijven, of bijvoorbeeld het opzetten en beheren van social media. Ook voor eventorganisatie ben ik in te huren.

Onder mijn klanten bevinden zich diverse opdrachtgevers in het MKB, de overheid en onderwijsinstellingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.