Nieuws

Succesvolle start van Innolab Chemie

Dit najaar heb ik de communicatie opgezet voor een nieuwe organisatie in de life sciences in Groningen, namelijk Innolab Chemie. Innolab Chemie op de Zernike Campus Groningen biedt starters in de chemie een basis laboratoriumfaciliteit zoals zuurkasten, labtafels, een aantal algemene laboratoriumfaciliteiten, kantoorruimte en overleg- en presentatieruimtes. Deze instelling is geopend op 26 september 2015. Ook de organisatie en publiciteit van dit openingsevent heb ik georganiseerd, in opdracht van Triade.

Communicatie en PR

De taken voor Innolab Chemie waren onder andere het ontwikkelen van een huisstijl, het ontwikkelen van een website en content schrijven voor deze website. Ook heb ik andere communicatiemiddelen zoals brochures en banners ontwikkeld. Daarnaast heb ik het communicatiebeleid, het contentmanagement van de nieuwe site en de social media  opgezet. En met veel plezier heb ik de zeer geslaagde opening georganiseerd.

innolab chemie
‘Chemische toast’ tijdens de opening

Succes voor Innolab Chemie

Het is ontzettend mooi om te zien, dat de doelstellingen gehaald worden en zelfs meer dan dat. Innolab Chemie heeft hoogstwaarschijnlijk voor 31 december 2015 al een bezettingsgraad van 100%! Een fantastische start voor dit mooie initiatief in de life sciences!

In navolging van dit mooie succes wordt Alfa@work nog steeds ingehuurd voor de communicatie van dit proeflab. Voor meer informatie over Innolab Chemie, klik hier.

Share