Nieuws

Nieuwe samenwerking: VBZO

vbzo

Sinds medio februari heeft Alfa@work een nieuwe klant: bedrijvenvereniging VBZO uit Groningen! Voor deze bedrijvenvereniging in het Zuidoosten van de stad Groningen beman ik het secretariaat, voer ik communicatiewerkzaamheden uit en organiseer ik events. Zo schrijf ik de nieuwsbrieven, doe ik het contentmanagement van de website en ondersteun ik het bestuur in hun werkzaamheden. De events die ik organiseer, samen met collega’s Georgette Matthijssen (PR) en Nico Borgman (verenigingsmanager), variĆ«ren van de Algemene Ledenvergadering, tot bedrijfsbezoeken en de bijeenkomsten van de VBZO Academy.

vbzo
Luchtfoto van een deel van het VBZO-gebied, nabij de Euroborg.

Over VBZO

De bedrijvenvereniging VBZO is een zeer actieve bedrijvenvereniging voor ondernemers die zijn gevestigd in het Zuidoosten van de stad Groningen. Momenteel telt de vereniging ruim 350 leden.

Share