Blog

Communicatie zonder zorgen in 2016!

communicatie zonder zorgen

De oliebollen zijn nu echt op, het nieuwe jaar is begonnen! Ook communicatiebureau Alfa@work is weer uit de startblokken en aan de slag voor diverse opdrachtgevers, zoals Zernike Campus Groningen en bedrijvenvereniging VBGW. Alfa@work verzorgt voor deze klanten onder andere weer webredactie, contentmanagement, social media, nieuwsbrieven en communicatiebeleid. Doel voor 2016: communicatie zonder zorgen!

communicatie zonder zorgenIk wens u een mooi 2016 toe en communicatie zonder zorgen! Op het gebied van communicatie en online wordt er weer veel ontwikkeld, waar Alfa@work uiteraard bij aan haakt. The internet of things, videomarketing, big data en vooral de analyse daarvan, ‘sociale’ social media: het wordt weer een boeiend jaar!

Kies voor communicatie zonder zorgen!

Alfa@work kan er voor zorgen, dat u met een gerust hart kunt werken aan uw core-business. Geen zorgen over uw communicatie en PR: geen gaten in de jaarplanning wat betreft klantcontact en informatievoorziening. Alfa@work kan op diverse manieren er voor zorgen dat u zich dit jaar geen zorgen hoeft te maken over uw communicatie. Besteed eenmalig een klus aan Alfa@work uit, of neem bijvoorbeeld een abonnement op communicatiewerkzaamheden dat op uw wensen wordt samengesteld: communicatie zonder zorgen in 2016!

Heeft u dus vragen op het gebied van communicatie of  PR dit jaar? Zou u bijvoorbeeld graag eindelijk eens uw nieuwsbrief écht regelmatig willen verzenden, of toch eens willen starten met social media? Neem dan gerust contact op met Alfa@work: alfaatwork@gmail.com of tel.06-4546 8682.

 

Share