Partners in communicatie

Alfa@work werkt met verschillende partners in communicatie samen. Wilt u bijvoorbeeld mooie beelden bij de teksten die Alfa@work voor u schrijft? En u wilt geen tijd kwijt zijn aan het zoeken naar een goede fotograaf? Dat kan! In het gehele traject kan Alfa@work ook dit voor u regelen, samen met vertrouwde partners. Dat scheelt u tijd en geld. Wie zijn deze partners?

Partners in communicatie

Bij teksten horen beelden! Alfa@work schakelt voor goede, mooie foto’s regelmatig fotograaf Ronald Zijlstra uit Groningen in. Bent u op zoek naar vormgeving die past bij de tekst? Dan kan Alfa@work de ontwerper Ruurd de Boer uit Groningen inschakelen. Creatief, veelzijdig en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wilt u Alfa@work graag uw webteksten voor uw website laten schrijven? En wilt u ook het design van uw website eens goed opfrissen? Dan kan Alfa@work webdesigner Victor Bakker van harte aanraden. Ook in dit geval kan ik u moeite en zorgen uit handen nemen, door de update als totaalpakket te verzorgen. Ik schrijf de teksten en regel het technische onderhoud met de webdesigner, zodat u aan het eind van de rit een mooie website heeft. Deze website staat uiteraard hoog in Google en is goed ingesteld op zoekmachines.

Studeren en coaching

Alfa@work begeleidt mensen van bul naar baan. Daarnaast geeft Alfa@work advies over arbeidsmarktcommunicatie voor professionals. Maar het kan natuurlijk ook zijn, dat u eerder in uw leven voor uzelf of voor uw kind al advies of begeleiding nodig heeft. Alfa@work verwijst u hiervoor graag door naar de volgende partners. Voor de begeleiding van studeren en huiswerk (middelbare scholieren en studenten), raad ik graag Rosa de Vries Studieadvies in Groningen aan. Voor studenten in omgeving Amsterdam adviseer ik Studiemeesters. Heb je moeite met je studie? Heb je last van studie-ontwijkend gedrag? Wil je hulp bij je scriptie? Meld je dan aan voor studiebegeleiding van Studiemeesters!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *